L’ofici de pagès a la nostra família es remunta a més de 200 anys de llegat, treball dia rere dia davant dels ceps que ens donen el fruit per elaborar els nostres vins. Els nostres avantpassats ens van llegar terres carregades de futur sense ser-ne conscients del potencial d’aquestes. La suor del seu treball i el seu amor per la pagesia nodreix les arrels de la nostra història.

Però calia fer un pas endavant. Nosaltres Joan i Francesc, germans i fills de l’ofici de casa, vam engegar, l’any 2009, el projecte Celler Frisach per atorgar valor al seu treball, valor al territori i valor a les seves vinyes.

Celler Frisach neix, doncs, per reivindicar la humilitat, la pagesia, la viticultura i Corbera d’Ebre. També la sensibilitat i la creativitat expressades a través dels nostres vins elaborats sempre amb varietats de la Terra Alta.

Som arrels, som Corbera, som vi.

Filosofia

Celler Frisach neix del món de la pagesia, això ens fa tenir un punt de vista propi i diferent. La nostra idea implica experimentar amb els raïms, descobrir nous camins tot respectant sempre les nostres arrels, els nostres orígens. Llibertat.

Considerem important mantenir coherència amb els nostres valors. La nostra tasca no és altra que donar valor a la terra que treballem i això demana treballar l’agricultura ecològica i sempre amb varietats ancorades a la Terra Alta, com ho és la vernatxa (garnatxa).

El Celler neix de les mans de dos germans, en Joan i en Francesc Ferré.

Som com un arbre, les arrels i les rames, un lligat a l’argila i les pedres, l’altre somiador, aeri com les fulles i les brocades.